Ültetőközeg zöldtetőkhöz RECOMP AGRO termékekből
2013. november 19.  | 
A RECOMP AGRO termékcsalád egyik új alkalmazásaként megkezdtük ültetőközegek előállítását zöldtetők kialakításához. Az első ilyen, referenciaként most épülő zöldtető Veszprémben, az Aqua Terra Lab Kft. Wartha Vince u. 1. alatti Méréstechnikai Laborjának első emeleti zöld teraszaként valósul meg.

 

Az ültetőközeghez szükséges riolittufát a Colas Északkő Kft. bocsátja rendelkezésünkre. Erről a komponensről bővebb információ ezen az oldalon olvasható: http://eszakko.hu/referenciak/riolittufa_a_mezogazdasagban/riolittufa_a_mezogazdasagban.html.
 
2013. szeptember 18.  | 
RECOMP AGRO Sátor működött Várpalotán, a 2013. júliusában megtartott  Alfa Fesztivál Várpalota zenei rendezvényen. A Sátor színpada a rendezvény teljes időtartama alatt mozgalmas volt, összesen 30 jó hangulatú koncert került ezen a helyszínen megrendezésre.
tovább »
Tanúsított környezetirányítási rendszer biztosítja a környezetkímélő működést
2013. augusztus 15.  | 
A BB911 Kft. tanúsított környezetirányítási rendszert is működtet. A RECOMP AGRO talajjavító termékek előállítása környezetkímélő módon történik, a környezeti teljesítmény folyamatos hatósági és belső ellenőrzése mellett. Ezen túmenően, a RECOMP AGRO 1 általános komposzt előállítása pozitív környezeti hatású, mivel lehetővé teszi az alapanyagául szolgáló, nem veszélyes hulladéknak minősülő szennyvíziszapok és növényi hulladékok hasznosítását.