2013. augusztus 16.  | 
A RECOMP AGRO talajjavító termékeket eddig csak ömlesztett állapotban lehetett megvásárolni, mostantól kezdve már 1 mtérfogatú big-bag kiszerelésben is kaphatók. Igény esetén 20-40 literes polietilén zsákos kiszerelést is tervezünk, de a gyártótól történő közvetlen vásárlást továbbra is csak nagy tételeben tudjuk biztosítani.
tovább »
Tanúsított környezetirányítási rendszer biztosítja a környezetkímélő működést
2013. augusztus 15.  | 
A BB911 Kft. tanúsított környezetirányítási rendszert is működtet. A RECOMP AGRO talajjavító termékek előállítása környezetkímélő módon történik, a környezeti teljesítmény folyamatos hatósági és belső ellenőrzése mellett. Ezen túmenően, a RECOMP AGRO 1 általános komposzt előállítása pozitív környezeti hatású, mivel lehetővé teszi az alapanyagául szolgáló, nem veszélyes hulladéknak minősülő szennyvíziszapok és növényi hulladékok hasznosítását.
 
Tanúsított minőségbiztosítási rendszer segíti a termékek ellenőrizhető gyártását
2013. augusztus 14.  | 
A BB911 Kft. várpalotai telephelyén végzett tevékenység tanúsított minőségirányítási rendszer keretében történik. Az egyes technológiai lépések és műveletek folyamatleírásai, a különböző események és mozzanatok építési naplóban történő vezetésének szigorú kötelezettsége megteremtik az egyes munkafázisok folyamatos külső és belső ellenőrizhetőségét.