Mi a RECOMP AGRO talajjavító termékek előnye a szerves trágyával (például tehéntrágyával) szemben?
 
Összetételük alapján a RECOMP AGRO talajjavító termékek a szerves trágya és a műtrágya közötti jellemzőkkel rendelkeznek. Földszerű termékekről van szó, amelyek tárolása, kijuttatása és a talajba való beforgatása egyszerűbben és kellemesebb munkakörülmények között végezhető el.
 
 
Hogyan lehet tárolni a termékeket, kell-e például betonsiló, vagy bármi más, ami elszigeteli a környezettől?
 
A termékeket jelenleg ömlesztett állapotban forgalmazzuk, később a piaci igényektől függően 1 m3-es big-bag-ekbe, illetve 20-40 literes polietilén zsákokba csomagoltan is tervezzük az értékesítésüket. Elszigetelni a talajtól még az ömlesztett termékeket sem szükséges, mivel talajjavító tulajdonságú, termőföld jellegű anyagokról van szó.
 
 
Kell-e fedni a nap, vagy az eső elől?
 
A csomagolt termékeket maga a csomagolóanyag fedi, az ömlesztett termékeket fóliával letakarva célszerű tárolni.
 
 
Kell-e forgatni tárolás közben, hogy ne melegedjen be?
 
Bemelegedéstől nem kell tartani, mivel a termékek vagy befejezett komposztálási folyamat végtermékei, vagy bányászott alapanyagból előállított talajjavítók. Tárolás közbeni forgatásukra tehát nincs szükség.
 
 
Hol lehet beszerezni, illetve honnan elehet elszállítani a termékeket?
 
Megrendelést a termékekre az  ertekesites@recompagro.hu e-mail címre lehet küldeni, a termékeket elszállítani pedig a gyártó várpalotai telephelyéről lehet.
 
 
Mennyibe kerülnek a RECOMP AGRO talajjavító termékek?
 
A hatásos összetételű, földszerű megjelenésű és nagyüzemi felhasználhatóságú RECOMP AGRO talajjavító termékeket nagyon kedvező áron értékesítjük, közvetlenül csak nagy tételben. Kis mennyiségű értékesítést csak kiskereskedelmi partnerek közreműködésével tervezünk, a kiskereskedői hálózat kialakítása folyamatban van. A konkrét árakat mindig egyedileg, a megrendelt mennyiség és a szállítási gyakoriság alapján alakítjuk ki. Kérésre szívesen küldünk árajánlatot!